Пейо Пеев изпратил зловещо съобщение малко преди да бъде удушен! 24.01 | 09:30

Габриела се е опитала да го отрови и му е причинила жестоки последствия, които обаче не са били фатални, за разлика от последвалия екшън в колата, при който тя и майка й са ликвидирали клетника

От iNews.bg

"Познавам Пейо Пеев от момента, в който дойде в моята кантора. Той е посещавал два пъти кантората ми по повод дело, заведено срещу него, съпругата му Габриела и 4-месечното им дете.

Ищеца е бил Велико Минков, който твърди, че е биологичен баща на детето. Пейо сподели няколко неща и едно от тях беше, че е имал е много трудности по отношение на неговото дете и да поддържа контакти с него", това заяви в ефира на Нова телевизия адвокатката Миглена Балджиева.

Адвокатката Миглена Балджиева

"Имало е периоди, в които той е бил тотално ограничаван да го вижда. Бракът му с Габриела е бил фиктивен. Двамата никога не са живели заедно.

С мен Пейо не е обсъждал конкретни заплахи - казваше, че е притеснен и ограничен. Това което искам да споделя е едно съобщение, което той ми написа на 10 януари:

"На 7 януари късничко, след 22 часа се срещнах с Габриела по нейна инициатива.

Беше ми малко странно, след като бях говорил с майка ѝ и не видях детето следобеда, но реших от любопитство да видя какво е измислила сега. За моя голяма изненада се държа съвсем нормално, дружелюбно и нито дума за случката от следобеда и за това че отново след обяд бях възпрепятстван за контакт с детето.

"Жалко, че бях толкова наивно невнимателен", казва той. Габриела донесе две бурканчета с топъл шоколад, което прави друг път. За съжаление нямам спомен дали съм изпил цялото количество, но в един момент усетих, че нещо ми се премрежи в погледа и се замайвам. Доста трудно се прибрах, слава богу, безаварийно.

Баща ми ме видя и помисли, че съм пил.

Дори сутринта те с майка ми ме събудиха за срещата и още не бях добре. След това тръгнахме за провинцията, като баща ми шофираше, а аз непрекъснато се унасях в сън.

Почти целият понеделник мина така, говорих с полицаи, че се съмнявам, че съм бил упоен или дрогиран. И те казаха, че това може да се хване поне две седмици до месец при тест. Днес бях и на лекар и утре сутрин ще си правя пълни изследвания, дали и какво имам в тялото.

Абсолютно съм сигурен, че Габриела нарочно го е направила и сигурно е искала да стане нещо, да ме хванат и да ме изкарат наркоман, за да ме ограничи за детето. Това мисля, че е изключително сериозно положение, но полицаите казаха, че ако подам молба, само ще се разходят, но може би е добре да я подам.

След тази среща не съм я чувал по телефона, само си пишем като аз отбягвам да пиша, но тя е много активна и доста пъти пита как съм. Натиска пак да се виждаме, нещо да правим през уикенда с детето, използва го момента много за манипулация.

Честно казано, не знам как да се държа в момента, но желание за срещи нямам, а и не знам какво друго може да се опитва да спретне сега. Не шофирам, за да няма допълнителни усложнения".

"Мисля си, че това е човек, които е бил жертва на психическо насилие. Последният ни разговор преди убийството беше в сряда.

Той е бил жертва на психологическо насилие от страна на майката на неговото дете. Опитал се е да прекрати лъжите и манипулациите от нейна страна и да търси истината.

Не съм проследила какво се случва с наказателното производство но в момента, в който Габриела и майка са арестувани, децата са пратени при баба им и дядо им от бащина страна", заяви адвокатката.

"За мен е важно да се вземе решение за децата. Трябва да се реши окончателно кой ще се грижи за тях и ако се окаже, че Велико Минков е баща на едно от децата, той трябва да може да се грижи за него", завърши тя.

Водещи

Най-четени