Тъстът на застреляния Къро: Погребение няма да има! 31.05 | 13:30

Красимир никога, ама никога през живота си не се е занимавал с бизнес с наркотици, категоричен е Петър Кочанов

От iNews

"Само едно-единствено нещо мога да кажа, в което съм абсолютно сигурен. Красимир никога, ама никога през живота си не се е занимавал с бизнес с наркотици! Това да се запомни, всичко, което се пише и казва, са пълни лъжи!" Това каза ексклузивно пред "България Днес" Петър Кочанов - баща на съпругата на Къро - Гергана, която бе убита заедно с ексвисаджията в Кейптаун.

Почерненият баща уточни също, че няма да бъде викан на разпит у нас, какъвто слух витаеше из медиите.

"Никой не ме е викал на разпит, защото знаят, че нищо не знам", категоричен е Кочанов.

На въпроса къде ще бъдат погребани дъщеря му Гергана и зет му Къро, Петър Кочанов казва, че погребение няма да има!

"Къде и как ще бъдат погребани не е важно, след като вече ги няма! Няма да има погребение!", споделя тъстът на Къро. От думите му става ясно, че най-вероятно Красимир и Гергана ще бъдат кремирани.

Дечицата им, които останаха сираци, се смята, че ще се завърнат в България, но Кочанов бе уклончив относно това, кой ще поеме грижите над малчуганите.

"Има кой да се погрижи за децата", само това каза почерненият баща и допълни, че "мъката му е огромна и ще е до края на живота му".

Красимир Каменов-Къро, жена му Гергана, охранителят им Деан Генов и детегледачката им бяха застреляни в дома им миналата седмица в тузарския квартал "Константия" в Кейптаун, РЮА.

Водещи