Криси от "Един за друг": Ходя по лекари, искам да кача килограми 12.07 | 16:45

Криси всъщност е толкова слаба заради гена от родители си, защото те също като нея са толкова слаби.

От iNews.bg

Кристина Дончева, позната от реалити формата за двойки "Един за друг", както и с участието си в "Гласът на България", разкри за проблемите, които има с килограмите и телосложението си. 

Криси всъщност е толкова слаба заради гена от родители си, защото те също като нея са толкова слаби. 

"Като цяло и най-важното за един човек според мен е да се чувства окей, ако ти се чувстваш окей в кожата си, независимо дали си 45 или 75 кг. Ако ти се чувстваш окей и здравословно си окей, то това няма абсолютно никакво значение какви килограми си.

При мен положението в момента е следното, че аз се опитвам да кача килограми, започнала съм да ходя по различни лекари. Сега очаквам да ми изготвят и хранителен режим, свързах се с диетолог, така че има някакво развитие с моето качване на килограми"
, разкри тя. 

Певицата успокои още последователите си, че те първа й предстои да работи над това, така че ще споделя и ще ги държи в течение за развитието на проблема й, а всички й пожелаха успех. 

Преди време, когато за първи път Криси стана популярна в мрежата с участието си в "Гласът на България", повечето хора си мислиха, че тя страда от анорексия.

Водещи

Най-четени