Кристиано Роналдо с контузия, под въпрос за реванша с Борусия 26.04 | 14:01

Португалецът най-вероятно ще получи почивка срещу Атлетико Мадрид

От Краси Киров

След като Барселона преживя шока от това Лео Меси да получи травма и да е на кантар за решаващите мачове на своя тим в края на сезона, сега в Реал Мадрид положението е подобно, след като Кристиано Роналдо получи мускулна травма.

Контузията ще му попречи да се развихри срещу Атлетико Мадрид утре в тежкото гостуване на "кралския клуб" на "Висенте Калдерон", а столичното дерби може да е с решаващо значение за това кой ще завърши на 2-о място в Примера.

Португалецът е разтегнал мускул в крака по време на загрявката на "Сигнал Идуна Парк", но въпреки това успя да изкара 90 минути на терена, а неговият гол запази някакви надежди на неговия тим за реванша идната седмица на "Сантяго Бернабеу".

Роналдо обаче изпитва сериозни проблеми, но все пак ще стисне зъби за реванша в отчаян опит на Жозе Моуриньо и компания да стигнат до заветния финал, който им се изплъзва в последните 3 години.

В момента разликата между столичните грандове е едва 3 точки, а в мача Реал няма да може да използва най-голямото си оръжие, за разлика от Атлетико, чиято атака ще бъде водена от Радамел Фалкао.

В отсъствието на Роналдо, а и с оглед на тежкия мач идната седмица, вероятно Кака ще получи място в стартовите 11 на Моуриньо, като същото се отнася и за Кайехон, Бензема и Игуаин.

Водещи