Кулинарният корифей Андре Токев описа ефектно разликата в цените на козунаците преди Великден 17.04 | 12:15
Донякъде има и пиар. Някои ще го ползват този козунак за 200 лева и ще го купят дори и за подарък. За мен повече е маркетинг, заяви още кулинарният гуру.
Кулинарният корифей Андре Токев описа ефектно разликата в цените на козунаците преди Великден. Особено когато стана ясно, че някои от тях може да надхвърлят космическата цена от 200 лева за килограм.
Възкресете традицията: Боядисване на яйца с естествени съставки
От тефтера на баба: Традиционна българска рецепта за телешко месо за Великден
От бабината кухня: Три идеи за великденския обяд
Знаете, че "Ферари" и "Порше" имат различни цени, отколкото едно "Рено" и един "Фиат". Ние не може да определяме цената на козунаците. Производителите, сладкарите или пекарите решават каква да е тя, а ние ще решаваме дали ще искаме да закупим този козунак, заяви пред bTV той.
Колко ще ни струват козунаците в страната преди Великден
Вълнуващи начини да забавлявате децата си по време на Великденските празници
Има козунаци, за които пекарите сами си мелят брашното, купуват органични яйца и това ги прави по-скъпи продукти. Както има и бургер за 200-300 евро със злато и хайвер. Аз няма да си го купя, но има хора, които ще дадат тези пари, допълни шеф Токев.
Донякъде има и пиар. Някои ще го ползват този козунак за 200 лева и ще го купят дори и за подарък. За мен повече е маркетинг, заяви още кулинарният гуру.
Линда Петкова откри сезона на козунаците, ето колко струват
Вкусни великденски кифлички с квас, за които могат да помагат и децата
Кулинарният корифей Андре Токев описа ефектно разликата в цените на козунаците преди Великден. Особено когато стана ясно, че някои от тях може да надхвърлят космическата цена от 200 лева за килограм.
Знаете, че "Ферари" и "Порше" имат различни цени, отколкото едно "Рено" и един "Фиат". Ние не може да определяме цената на козунаците. Производителите, сладкарите или пекарите решават каква да е тя, а ние ще решаваме дали ще искаме да закупим този козунак, заяви пред bTV той.
Има козунаци, за които пекарите сами си мелят брашното, купуват органични яйца и това ги прави по-скъпи продукти. Както има и бургер за 200-300 евро със злато и хайвер. Аз няма да си го купя, но има хора, които ще дадат тези пари, допълни шеф Токев.
Донякъде има и пиар. Някои ще го ползват този козунак за 200 лева и ще го купят дори и за подарък. За мен повече е маркетинг, заяви още кулинарният гуру.
Водещи
-
Текстилният бранш в България затъва заради китайските гиганти
Засилен митнически контрол
28.01 | 17:59
-
След като времето се затопли и снегът се стопи се оказа, че отново се отвориха дупки между жълтите павета
След като времето се затопли и снегът се стопи се оказа, че отново се отвориха дупки между...
28.01 | 17:20
-
Броят на заболелите от грип и остри респираторни заболявания в Русенска област бележи постоянен ръст
Здравните власти препоръчват:
28.01 | 17:01
-
Отчетен е ръст за заболелите от грип в Пловдив
Плановите женски и детски консултации, профилактични прегледи и задължителни имунизации и...
28.01 | 16:59
Най-четени
-
Продължава издирването на мъжа, който изчезна след взрива на газовата инсталация в Банкя
Вследствие на взрива има и нанесени материални щети и на съседни къщи. Разследващите заявиха,...
28.01 | 09:30
-
Идат валежи и застудяване, температурите падат с около 10 градуса
Максималните температури днес в по-голямата част от страната ще бъдат между 12° и 19°, в София...
28.01 | 15:15
-
Текстилният бранш в България затъва заради китайските гиганти
Засилен митнически контрол
28.01 | 17:59
-
Драстично увеличение на заболеваемостта от грип отчитат здравните власти в Перник
Перник броят на болните е нараснал почти двойно, достигайки 261 случая на 10 000 души...
28.01 | 10:45