"Еднакво различни" - първата книга на Добромир Банев 08.11 | 12:43

Книгата събира в едно поезия и проза

От iNews.bg

Популярни лица от българския шоубизнес се събраха на 7 ноември в столичен клуб, за да отпразнуват заедно с юриста и писател Добромир Банев излизането на първата му книга.

"Еднакво различни" събира проза и поезия в едно, като всичко това е примесено и с щипка фотография, дело на Александър Моллов.

След като присъстващите на откриването чуха откъси от произведенията на Банев, топли думи за автора казаха неговият приятел Дим Дуков и рецензентката на книгата Гергана Турийска.

Макар че е юрист по образование и професия, Добромир Банев твори в собствен блог и е автор на редица публикации в периодичния печат. За музикалните фенове можем да кажем, че той е автор на текстове на песни на Йоана, Нели Рангелова, Петър Антонов, Надя Ботева и Стратия.

Книгата не изненадва с нови теми – раздяла, любов и търсенето на смисъла на живота. За да бъде още по-пикантно, авторът се определя като "мъжки вариант на Кари Брадшоу от хитовия сериал "Сексът и градът".

"Еднакво различни" ще ви срещне със сравнения от рода на "надеждата носи чадър/ и често прилича на куче", което спокойно може да ви подскаже какъв е тонът на книгата.

Най-четени