20-те фестивала, които да щурмувате това лято 10.05 | 10:25

Идва време за летни купони, музика и пътешествия

От Елена Кирилова

Фестивалният сезон наближава и то с пълни сили. А какво е лято без фестивали? За да си гарантирате най-страхотните летни преживявания, то е време да помислите накъде да се запътите през този сезон.

Ето 20 предложения за едно щуро и незабравимо фестивално лято:

Филмов фестивал в Таормина

15-22 юни 2013 г.

Какво по-хубаво от кино на Античния театър под звездите на Сицилия? Филмовият фестивал в Таормина представя както италиански, така и международни филми. 

OFFest

1-5 юни 2013 г.

Всяка година Скопие събира големи музиканти и певци от всякакви жанрове, за да докаже, че западната ни съседка съвсем не е за пренебрегване, когато става въпрос за музикални фестивали. 

Kavarna Rock Fest

1-2 юни 2013 г.

Тази година Каварна Рок Фест ще се проведе на 1 и 2 юни и на него българските зрители ще са сред първите, които ще чуят новите парчета на Deep Purple. 

Sunsplash Festival Antalia

2-9 юни 2013 г.

Ако сте сред ранните птици в Анталия и харесвате диджей партита на плажа, Sunspash Festivalе за вас – топ британски диджеи пристигат в Турция, за да пускат соул, фънк, боса и стари клубни хитове. 

Оперен фестивал във Верона

Май – септември 2013 г.

Ако ще гледате опера, да е в Италия, да е в Арена ди Верона и да е Верди! Цяло лято – от юни до септември, на впечатляващата сцена на открито в италианското градче оперните спектакли са под звездите. 

Останалите фестивали можете да видите в Peika.bg.

Водещи

Най-четени