Kiss разбиват с 20-ти албум тази година 27.01 | 19:51

Легендарната банда започва записите през март

От Елена Коцева

Kiss влизат в студио през март, за да започнат записите за новия си 20-ти албум, който се надяват да бъде готов до края на тази година, съобщава музикалният сайт NME.com.

Бандата издаде последния си албум "'Sonic Boom" през 2009 г. след повече от десет години мълчание.

Пред Backstageaxxess.com китаристът на групата Томи Тайър обещава новият им албум да е наистина различен и "разбиващ" - нещо, което със сигурност би зарадвало феновете на Kiss.

Въпреки, че са минали почти 11 години между издаването на албума на групата"'Psycho Circus" от 1998 г. и деветнадесетия им албум "Sonic Boo" от 2009 г., то последният се оказа най-успешният за бандата, тъй като стигна напред в музикалните класации.

Новият албум на Kiss все още не е озаглавен, единственото, което се знае за него е, че ще бъде продуциран от фронтмена на бандата Пол Стенли.

Kiss е една от най-известните и успешни американски рок групи. Основана е в Ню Йорк през 1973 г. С гримовете и костюмите си музикантите от бандата се превъплъщават в комикс герои и печелят световна популярност. Групата има 24 златни албума, повече от 40 милиона продадени албума в САЩ и повече от 100 милиона в цял свят.

На 10-то място са в класацията на VH1 "100-те най-велики рок музиканти" и на 9-то място в класацията на MTV "Най-великите метъл групи".

Водещи