БНТ: Атаката на Рут Колева е лоша форма на PR 17.02 | 11:23

Какво още казаха от телевизията „майка“ за казуса с „Евровизия“

От Надежда Стоянова

Певицата Рут Колева хвърли поредната "бомба" с твърдението си, че бащата на нейната колежка Гери-Никол искал да плати участието ѝ в конкурса "Евровизия". Непримиримата с несправедливостите изпълнителка първоначално сподели свой разговор с композитора Борислав Миланов, след което изнесе още подробности по казуса. От телевизията "майка" - БНТ, обаче са категорични, че става въпрос за рекламен трик от страна на червенокоската. 

"Това, което е важно да се знае, е, че БНТ все още не е взела решение. Всякакво споменаване на имена, класации, първо, че не е вярно, а и е чиста спекулация. Решението ни ще бъде обявено в началото на март. Оценяваме като лоша форма на PR подобно поведение", коментира Милена Младенова от БНТ пред iNews.bg.

След десетина дни ще стане ясен начинът, по който е избран учасникът ни в песенния конкурс тази година. Заедно с това ще бъде обявен и броят на кандидатите.

Що се отнася до класацията, която беше тиражирана, неотдавна от фенсайта на конкурса, от БНТ са категорични, че тя по никакъв начин не е свързана с тяхната дейност. Резултатите от допитването не задължават организаторите да се спрат именно на избраните в тази неофициална класация.

"Това по никакъв начин не е свързано с БНТ, нито има значение. Това са хора, фенове на "Евровизия", които си имат сайт", допълниха още от телевизията.

Водещи

Най-четени