Берлинското дуо Pan-Pot се завръща в YALTA CLUB на 1 юни 28.05 | 10:31

В шоуто ще се включи и Liubo Ursiny

От iNews.bg

Обичаното берлинско дуо Pan-Pot се завръща с обещание за още по-незабравимо парти. На 1 юни момчетата ще се качат зад пулта на Room 1 в YALTA CLUB, а компания ще им прави Liubo Ursiny.

Последно ги видяхме в клуба през април 2018 година, когато Тасило и Томас за пореден път ни потопиха в дълбините на своята музика. Доминиращото им присъствие в света на електронния саунд кара феновете им да искат да ги чуят отново и отново и това ще се случи тази събота.

Историята им започва oт института SAE в Берлин, където двамата са единствените студенти, интересуващи се от техно звуци. Първоначалните им музикални опити поставят началото на електронно експериментиране с минимални стилове като едновременно с това създават дълбоки и тъмни звуци, които по-късно се превръщат в синоним на името им. През следващите години започва поток от оригинални парчета и ремикси издадени чрез лейбълите Mobilee и Einmaleins като всеки един демонстрира отдадеността и прецизността на дуото към музиката.

Определящият момент в кариерата на Pan-Pot e през 2007 година с издаването на дебютния им албум Pan-O-Rama, чиято 10 годишнина беше отпразнувана по време на SOLAR Summer 2017. Toва е и албумът, който ни даде хитът Charly. По-скорошните им хитови релийзи като Confronted и Captain My Captian отново демонстрираха класическият им, смел и вечен стил, представяйки ги като продуценти на върха на играта си, както звуково, така и концептуално.

Pan-Pot съвсем не са стигнали до тук само заради качествените си продукции. Когато двамата не прекарват безброй часове в студиото, заети с ремикси и оригинални причведения, те непрекъснато пътуват. Ето как те наистина са стигнало до тук – чрез докосване на еуфоричните, танцуващи тълпи от хора на безброй участие всяка година.

Не само, че те притежават химия помежду си, която е приятна за гледане, но и разбират, че всеки дансинг е несравним. Независимо дали става въпрос за интимна клубна вечер или за изява на фестивали като Awakenings и Timewarp, те знаят точно какво да правят. Без да се притесняват от нарушаването на каквито и да било граници, те преминават през техно към хаус и всичко между тях с майсторско докосване.

На 1 юни, още качествена музика ще чуем и от резидетна на YALTA CLUB, Liubo Ursiny.

Билети за събитието може да закупите от OMV, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.bg

Повече информация може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.

Водещи

Най-четени