Вижте как бъдещият културен министър пее "Облаче ле бяло" (ВИДЕО) 12.12 | 09:50

Изпълнението е част от "Отключи сцената"

От iNews

Кадри с министерското изпълнение на "Облаче ле бяло" на 31-годишния бъдещ министър на културата – Атанас Атанасов, станаха хит в социалните мрежи. Атанасов пее една от най-любимите български песни в читалищно представление заедно с още трима – Ейдриъл, Томас и Джеръми.

Атанасов нашумя преди 5 г., когато възстанови читалището в селото на баба си и дядо си – Татарево, Първомайско. Прави го чрез проекта "Отключи сцената", който основава в Лос Анджелис. Чрез онлайн кампания набира над 15 000 долара за възстановяването на читалището. И вече 6 години организира фестивала "ОТКЛЮЧЕНО", за да поддържаме сцената на читалището жива.

За проекта има филм – "Отключи сцената", който е показан на 5 международни фестивала и печели 1-во място в категорията "Избор на публиката" в Джорджия, САЩ.

Атанасов е бакалавър по театрално изкуство от Whitman College (САЩ). Живял е в Холивуд, Берлин и Лондон. Освен като артист пред камерата и на сцената, се изявява и като продуцент на документално кино.

Атанасов беше втори в листата с кандидат-депутати на "Продължаваме промяната" в Хасково след водача Асен Василев, припомня "24 часа". 

 

Водещи

Най-четени