Графа подготвя мащабен концерт на стадион "Васил Левски" 21.03 | 12:45

Той вече е пълнил с публика най-голямата зала на закрито - "Арена София" (тогава "Арена Армеец") през 2017 г.

От iNews

Националният стадион "Васил Левски" от няколко години не е бил арена на музикално събитие, но ето че той отново ще стане сцена на концерт - и то на български изпълнител. Владимир Ампов-Графа обяви, че ще пее там на 30 септември. Той вече е пълнил с публика най-голямата зала на закрито - "Арена София" (тогава "Арена Армеец") през 2017 г.

Графа подготвя мащабен концерт на стадион "Васил Левски" - 2

Графа обяви новата си мащабна цел, като се появи на малка сцена пред билборда на централния вход на стадиона и зарадва група фенове и минувачи. "Мечтите се сбъдват! Очаквам ви на 30 септември на Национален стадион "Васил Левски" – с този кратък анонс той сподели събитието и в социалните мрежи.

Продажбата на билетите започва на 22 март в мрежата на Eventim, а най-бързите 3000 фенове ще могат да купят пропуските си за събитието на промоционални цени. Концертната програма ще е наситена с хитове като Drama Queen, "Невидим", "Дим да ме няма", "Да", "Ако има рай" и "Давам всичко за теб" - от различни етапи на продължаващата над три десетилетия музикална кариера на потомствения певец.

"Това е може би най-голямата крачка в моя музикален път и мисля, че я правя в точния момент. Феновете могат да очакват един епичен и грандиозен концерт, който не са виждали до този момент от мен. Нещо без аналог в българската поп музика. Обещаваме, че няма да ви разочароваме", каза Владимир Ампов – Графа пред bTV.

Преди дни певецът представи своя най-нов сингъл "Вековна гора" в сътрудничество със световноизвестния хор "Мистерията на българските гласове".

 

Водещи

Най-четени