ЕКСКЛУЗИВНО: Дейвид Линч се захваща с нови епизоди на "Туин Пийкс"! 07.01 | 12:52

Снимките започват днес в Лос Анджелис и включват гореща брюнетка или червенокоска

От Мартина Панайотова

Ето това е една новина, която ще накара сърцата на не едно поколение болни фенове на иконичния сериал "Туин Пийкс" да бият учестено. След повече от четвърт век от финалните кадри се появи информация, че режисьорът Дейвид Линч се захваща с нова порция епизоди на страховития шедьовър.

Информацията се появи като съобщение от прочутото американско кастинг студио Sande Alessi, което бе пуснато на официалната им Facebook страница.

Съобщението гласи следното:

"TWIN PEAKS PROMO. Режисьор Дейвид Линч. Снимките започват във вторник, 7 януари 2014, в Лос Анджелис. Продължителност: 6 часа или по-малко на ден. Ротация 150/8. Всички желаещи да се явят на кастинга трябва да живеят в Ел Ей.

...

ГОРЕЩО кавказко момиче – брюнетка или червенокоса, се търси за ролята на сервитьорка. Възраст 18-27. Трябва да има страхотно тяло. Надарена, със сластно лице.

..."

1153510

Самият Линч все още не е направил официално изявление, но възможността за продължение на "Туин Пийкс" се потвърждава и от факта, че в последния епизод Лора Палмър каза на специален агент Дейл Купър, изигран от Кайл Маклоклан, че ще го види след 25 години. Снимките на последния сезон приключват през 1989 година, а са излъчени през 1990–1991 – точно 25 години след това е... е днес! 2014 година!

Какво ли означава всичко това??

Водещи

Най-четени