Ето козът ни на "Евровизия" тази година (ВИДЕО) 03.04 | 09:52

Вижте клипа към песента Beautiful Mess

От iNews.bg

Както по-рано стана ясно, песента, с която тази година страната ни ще се бори за място сред първите в песенния конкурс "Евровизия", се казва Beautiful Mess и е в изпълнение на младата надежда на родната сцена Кристиан Костов. Той ще се качи на сцената в Киев на 11 май, когато е вторият полуфинал на надпреварата.

Вече можете да видите и видеото към модерно звучащото парче, с което ще борим конкуренцията. Клипът е дело на режисьора Люси Иларионов, а оператор - Андрей Андреев. И с двамата изпълнителят се среща на снимачната площадка за втори път след проекта "Вдигам Level".

Клипът е доста изчистен, играе визуално с бялото и черното, показвайки любовта като оцеляване. Снимките продължили повече от 20 часа като в тях се включили 35 момичета и момчета, както и автентичен кукер.

За да бъде промотирано родното предложение, Крис и екипът му вече заминаха на турне. Те ще обиколят няколко държави, като първата им спирка беше миналия ден във Великобритания - Лондон. След това по план във вторник (4 април) трябва да са в Тел Авив, след което Крис отново ще се върне в британската столица на 7 април, за да се включи като специален гост в големия концерт на "Фондацията" и "Щурците" в зала Clapham Grand пред 2000 души от българската общност в британската столица. Следващите градове от промо обиколката са Амстердам (8 април) и Мадрид (15 април).

Водещи

Най-четени