Звездите на комедията ще „заразяват“ с любов благоевградската сцена 21.01 | 17:25

Публиката ще се лута между криминалното, смешното и любовното

От Теодора Кокаланова

Постановката "Влизай, без да чукаш" ще бъде представена пред благоевградската публика в четвъртък, 23 януари, от 19.00 часа. Зрителите ще бъдат въвлечени в необикновен любовен триъгълник, уверяват от екипа на постановката.

Спектакълът разказва тайнствената история на едно влюбено до отчаяние момиче, една зряла и апетитна жена, и един смешен, симпатичен и заедно с това, страшен мъж. Влюбените в един и същи мъж се ненавиждат, но могат и да се съюзяват. Този съюз ще забърка коктейл от любов и смях, страст и престъпление.

Режисьори на "престъпното от любов" представление са Андрей Калудов и драматургът Андрей Филипов, а на сцената ще се вихрят символите на комедийното изкуство у нас Ернестина Шинова, Веселин Цанев и Таня Кожухарова, съобщиха домакините на представлението.

Ден преди крими комедията, на 22 януари, благоевградчани ще могат отново да се насладят на постановката "Бягство от Москва" от Уилям Никълсън в Драматичен театър "Никола Вапцаров".

Поради големия интерес, спектакълът на режисьора Петър Пейков ще зарадва почитателите на театралното изкуство. Постановката е с две номинации за "Аскеер" през 2012 г. Спектакълът е с начален час 19.00 и ще се играе на камерната сцена на благоевградския Драматичен театър.

Водещи

Най-четени