Истински прицове в новите „Междузвездни войни“ 20.08 | 15:58

Уилям и Хари са заснели кратки сцени, още не е ясно дали ще влязат във филма

От iNews.bg

Истински принцове ще се появят в новия епизод от поредицата "Междузвездни войни". Британските престолонаследници Уилям и Хари са записали кратки сцени за новия част на фантастичната сага. Все още обаче не е ясно дали тяхната поява ще влезе в окончателната версия на филма. Това заяви една от звездите в новия филм – Джон Бойега, предаде БГНЕС.

По думите на 25-годишния актьор, който ще се върне в ролята на Фин и в новото продължение "Последните джедаи", кралските особи, както и актьорът Том Харди, са били на снимачната площадка на филма миналата година. Той обаче отказа да коментира и нито потвърди, нито отрече дали те ще играят щурмоваци.

В интервю за Радио 4 на ВВС Бойега заяви, че не може вече да пази тайната за появата на кралските особи и Харди на снимачната площадка. "До гуша ми дойде с тези тайни за принц Уилям. Те бяха на снимачната площадка – бяха там. Том Харди също", призна актьорът.

През април миналата година Уилям и Хари посетиха снимачната площадка на "Междузвездни войни" в Лондон и се предполага, че тогава са били заснети откъсите с тях. Тогава източник разкри, че официално е било съобщено, че братята ще разгледат снимачната площадка и ще обядват с екипа. "Това, което наистина се случи, беше, че режисьорът дойде и им каза, че е време "да ги облекат" и те се запътиха към отдела по костюмите", каза той. Тогава говорител на принцовете нито отрече, нито потвърди техните роли.

Водещи

Най-четени