Камен Донев отново на бунт срещу чалгата 26.02 | 11:15

За актьора проблемът е в дефиницията „успешен човек

От Надежда Стоянова

Талантливият актьор Камен Донев отдавна се бунтува срещу чалгата. Поредният повод да изкаже мнението си по въпроса бяха мартеници с голата чалга звезда Камелия.

"Може би този, който е направил това, се е объркал, че това е баба Марта. Така идва тя при него в някакви по-светли сънища. По-интересно е да се види кой купува тези мартеници. Хубаво е да се направи една скрита камера – ще е доста интересно. Защото според закона на пазара, щом се появява, значи има търсене", каза Донев в сутрешния блок на bTV.

Театралната звезда твърди, че никога не е целил да се бунтува директно срещу чалгата. Прави го с творчеството си. И вместо да се мъчи на всяка цена да влезе в медийното пространство, предпочита да твори със своите приятели и съмишленици.

Категоричен е, че основният проблем е свързан с дефиницията на "успешен човек". За съжаление, за такива хора у нас се приемат тези, които са по страниците на пресата и около които се шуми без повод и с повод.

"Аз познавам такива, които не са в центъра на вниманието, но носят в себе си една голяма стойност с това, което правят. За мен това са успешните хора – които успяват да променят себе си, България, обществото, без да бият тъпана за това", допълни Донев.

Водещи

Най-четени