Кристиан Костов влезе в Billboard 22.02 | 14:00

Повод за публикацията стана участието на момчето-чудо в китайското риалити предаване Singer 2019

От iNews

Престижното американско издание Billboard посвети статия на българския певец Кристиан Костов. Повод за публикацията стана участието на момчето-чудо в китайското риалити предаване Singer 2019. Текстът може да бъде намерен в международната секция на сайта на Billboard.

"Под нежния глас на българо-руската суперзвезда Кристиан Костов се крие голямо сърце и дори още по-голяма амбиция", пишат от изданието, анонсирайки интервюто на изпълнителя на Beautiful Mess за китайското им радио. Статията прави музикална ретроспекция на живота на "малкия К", какъвто псевдоним си печели Крис в азиатската страна, като отбелязва, че за първи път той започва да свири на пиано едва 3-годишна възраст.

Съществена част от текста, Billboard отделя и на представянето на Костов на Евровизия през 2017 г., като се изтъква, че отличникът от X Factor чувствал огромен натиск да подобри рекорда на Поли Генова от предходната година – цел, която в крайна сметка успява да постигне.

Припомняме, че Кристиан отпадна от Singer 2019, но съвсем скоро ще получи шанс за завръщане на финала. Пред Billboard той признава, че не обича състезанията, а към риалити шоуто го е тласнала любовта към азиатските му корени, тъй като майка му е от Казахстан. Певецът бързо успя да си изгради фенбаза и в Китай, като с последното си излъчено изпълнение в шоуто генерира 11 милиона стриймвания в най-голямата музикална платформа в страната QQMusic и то - само за ден.

Водещи

Най-четени