Милен Стоянов открива „Портали към Вселената” 30.04 | 14:28

Нищо не се случва без Духа

От iNews

Поетът и художник Милен Стоянов издаде дебютната си книга "Портали към Вселената” дни преди Великден. В любопитното духовно четиво са вложени знанията и трудът му, натрупани за 20 години.

 "Творецът в мен и във всеки творец -  това е Духът. Нищо не си случва без Духа - Той е този, който твори. Ние сме просто инструменти на Духа. Всичко, което рисувам, съществува. Това е Вселената.”

И задава въпроса: "Какво е животът и неговият смисъл , ако не следваме вътрешния си глас по пътя ни към Бог и изпълнение на Програмата Живот?”

Авторът мечтае за деня, в който човекът ще осъзнае, че всички сме деца на Бога и като такива всички до един сме братя и сестри: "Без значение на нашите различия от какъвто и да е характер. Ако тази простичка и велика истина беше осъзната, как ли щеше да живее човекът сега?”, заключава творецът.

Милен Стоянов е художник и поет. Развива дарбите си  от дете и изразява себе си свободно. Роден е в град Шумен, на 37 години, работи и Живее в София и се занимава със собствен бизнес. Издава първата си книга "Портали към Вселената”  няколко дни  преди Великден.

Водещи

Най-четени