Мирейн от „Гласът на България”: Музиката е моето призвание и мисия! 26.05 | 17:20

Гласовитата певица ще представи дебютния си албум на 31 май

От iNews

Днес ви представяме една гласовита лейди, за която тепърва ще се говори много – Мирейн. Тя е чудовищно талантлива и това стана ясно още от първата й поява в "Гласът на България”. В култовото шоу тя стигна по-напред от други и то в отбора на Мария Илиева. Сега Мирейн тръгва по своя творчески път след предаването – без да е под крилото на когото и да е. Сама пише музиката и текстовете на песните си, представя своя дебютен албум на популярна столична сцена на 31 май, а организацията подсказва само едно – голям потенциал за успех!

 

- Мирейн, на 31 май от 20:00 предстои да представиш твоя дебютен албум пред широката аудитория под формата на концерт. Имаш ли някакви притеснения, вълнуваш ли се?

- Вълнувам се. Нямам търпение да изляза на сцената заедно с тези прекрасни музиканти. Никога не съм правила нещо подобно. Издаването на албум и то дебютен, е изключително важен и разтърсващ момент за всеки изгряващ артист. Не се притеснявам, защото съм уверена в себе си и искам повече хора да ме видят в тази светлина. От много време работя по този проект и смятам, че сега това ще блесне.

Цялото интервю четете на Novinite.bg

Водещи

Най-четени