На театър в седмицата на влюбените 01.02 | 13:57

Театър „Българска армия“ кани по двама влюбени с един билет

От Олга Андреева

Ако се чудите как да разнообразите тазгодишния празник на влюбените, заведете половинката си на театър. Театър "Българска армия” се е наел да бъде в помощ на влюбените двойки на Свети Валентин, като им предлага да отидат с един билет на някои от най-добрите им постановки.

Как ще докажете, че сте влюбени ли? Ами като се целунете пред витрината на касата, уточняват от театъра. Така двама ще се порадвате с един билет на постановките на 14, 15 и 16 февруари "Завещанието на целомъдрения женкар”, "Много шум за нищо”, "Както ви харесва”, "Последни поръчки”

Най-желаният мъж в живота на много жени, Дон Жуан е достигнал края на дните си. Безбожникът се изповядва за своя жизнен път и разкрива шокираща тайна. Можем ли да му вярваме? Какво не знае светът за най-великия любовник на всички времена? Ще си отиде ли заедно с него и любовта като изкуство и поезия? И накрая – какво е любовта?

В това вълнуващо разбулване на тайни и лъжи ще ви води интригата на пиесата "Завещанието на целомъдрения женкар”. Мистерията на Дон Жуан е въплътена в мощния актьорски талант на Васил Михайлов, който несъмнено притежава харизмата на покорител и съблазнител. Блестящи партньори на неговата професионална класа са младите звезди на театъра Леонид Йовчев, Гергана Данданова и Тигран Торосян.

Може да изберете и една от двете приказно-любовни комедии на Шекспир "Много шум за нищо” или "Както ви харесва”. А също и да потънете в дълбоките очи на "Последни поръчки”, където ще се срещнете с Милен Миланов, Елена Райнова, Александър Дойнов, Радосвета Василева, Маглена Караламбова, Йоана Буковска, Мирослав Косев и Мирослав Пашов.

Водещи

Най-четени