Наталия Кобилкина разкрива пътя към щастието 27.05 | 09:44

Сексоложката издава първата си психотерапевтична книга

От Надежда Стоянова

Атрактивната сексоложка Наталия Кобилкина е изключително активна в даването на съвети в социалната мрежа Facebook, както и на официалната си страница в интернет. Изглежда обаче въпросите към нея непрекъснато валят и затова тя реши да събере част от знанията си в книга.

В навечерието на Пролетния панаир на книгата, на 2 юни, тя ще представи на пазара първата си психотерапевтична книга - "Пътят на щастливата жена". Авторката е категорична, че творбата ѝ ще бъде много интересна за представителките на нежния пол от всички възрасти.

Кобилкина разглежда проблемите на съвременната жена по пътя към нейната емоционална зрялост. Важното е да осъзнаем, че женствеността не се изразява в самонадеяност, упорство и агресивно постигане на целите, а изисква да управляваме естествената си уязвимост и душевна сила.

"Всяка голяма промяна започва на равнището на твоите ценности", убеждава ни Наталия Кобилкина.

Като допълнение в книгата ще открием и интересни упражнения, техники за визуализация и медитации. С тяхна помощ дамите ще могат "да се свържат" със себе си и да се почувстват по-спокойни, ведри и силни. И понеже сме свикнали Кобилкина да ни провокира със своята прямота, и тук няма да направи изкушение. Най-важният съвет обаче е:

"Не вярвайте на думите ми, ако те не са в синхрон с вътрешното ви усещане за самите вас! Бъдете дръзки и дейни, експериментирайте!"

Водещи