Няма почивка за Джаро 20.05 | 09:40

Репетира и по празниците

От iNews.bg

Един от любимците от гангстерската поредица "Под прикритие" - Михаил Билалов, познат вече като Джаро, не спира да работи дори на връх 49-я си рожден ден. Причината за това е фактът, че е част от новата постановка "Агенти", чиято премиера ще бъде съвсем скоро.

В новото професионално предизвикателство актьорът си партнира с Ивайло Захариев, Йосиф Шамли, Любо Кънев, Робърт Янакиев и Теодора Духовникова. Режисьор на постановката пък е любимецът Владо Пенев.

Историята разказва за това на какво е способен човек, когато е притиснат до стената. Според гениалния майстор на интригата Дейвид Мамет – на всичко! Четирима отчаяни агенти на недвижими имоти са принудени да продадат и невъзможнотото, за да не бъдат уволнени от корпорацията си.

Действието ни пренася в Чикаго по време на финансова криза. "Отличници" и "загубеняци" имат само 48 часа, за да "затворят" сделките си и да оцелеят в офисната джунгла. Лъжи, ласкателства, подкупи, кражби, заплахи и влизане с взлом са само малка част от новите тактики на агентите. Но в света на бизнеса правилото е, че няма правила. Приятелите стават врагове, овцете стават вълци, всеки играе срещу всеки...

Спектакълът е продуциран от Шуменския театър "Васил Друмев" под ръководството на Илия Раев. Затова именно там е планирано да бъде първото представление на 10 юни. След това екипът ще зарадва публиката в Пловдив, София, Варна и Русе.

АГЕНТИ

10.06.14 - Шумен - ПРЕМИЕРА

25.06.14 - Пловдив, Летен театър

26.06.14 - София, Сатиричен театър "Алеко Константинов"

09.07.14 - Варна, Фестивален комплекс - Зала 1

10.07.14 - Русе, Драматичен театър

По пиесата "Гленгари Глен Рос" на Дейвид Мамет

Водещи

Най-четени