Официално: Кийт Флинт от The Prodigy се е обесил 12.03 | 11:31

Тялото е било открито от служител в имението му

От iNews

Прокуратурата потвърди официално, че причината за смъртта на легендарния фронтмен на The Prodigy Кийт Флинт е обесване. Часове след като трагичната новина за смъртта му беше разгласена на 4 март, съоснователят на бандата Лиъм Хоулет заяви, че вокалистът се е самоубил. Само два дни по-късно, британският вестник The Sun съобщи, че той е отнел живота си, като се е обесил, и е намерен от служител в имението му, а сега властите потвърждават версията.

Направена е и аутопсия на изпълнителя на 7 март, но резултатите от токсикологията, които трябва да покажат дали Кийт е употребил алкохол и наркотици, все още не са готови.

Изслушването по случая беше преместено чак за 23 юли.

Междувременно излязоха нови слухове и подробности от личния живот на звездата. Дни след смъртта му се спекулираше, че той не е могъл да преживее раздялата със съпругата си Мауйми Кай и след като се е върнал към пороците си е избрал да се самоубие. Във Великобритания обаче се понесе нов слух, че Кийт е имал сериозна връзка с 43-годишната Фей Келби, майка на три деца, с която ги срещнал общ приятел в селото, в което живеят в Ексекс.

"Фей е напълно съсипана. Повече от две години, Кийт беше огромна част от живота й и тя го обожаваше. Разделиха се, защото тя не можа да се примири с безкрайните турнета. На нея просто й се иска да е знаела, колкото не е щастлив той и колко психически разстроен е. Би направила всичко, което може  за него", разкрива техен общ приятел пред The Sun.

Водещи

Най-четени