Пак скандал с филм на Тарантино 07.06 | 10:25

Този път - още преди да бъде заснет

От iNews.bg

Филмите на Куентин Тарантино са известни с полемиката, която създават около себе си. Този път проект на режисьора успя да си спечели критики, още преди дори да бъде заснет, съобщи БГНЕС.

Кастинг агенция от Лос Анджелис публикува обява в социалната мрежа "Фейсбук", в която се посочва, че набира проститутки за нов проект на Тарантино. Все още не са известни подробности около новия филм. Според обявата обаче това ще е уестърн, който ще се снима в Лос Анджелис по-късно този месец.

Още през март стана ясно, че Франко Неро заедно с Кейт Карадайн и Трийт Уилямс ще участват в уестърна на Тарантино.  "Филмът ще носи заглавието "The Angel, The Bad And The Wise” и е в памет на Серджо Леоне", разкри тогава Неро. "Това е филм, съдържащ хумор, много екшън, но и страхотна история”, заяви  той. 

По-късно тази година пък се очаква да излезе филмът "21 години: Куентин Тарантино", който ще разказва за възхода на режисьора през последните две десетилетия. В лентата ще участват звезди като Самюел Джаксън, Дженифър Джейсън Ли и Кристофър Валц.

Водещи

Най-четени