Преодолейте по-лесно тревогата и стреса 21.01 | 14:30

За целта приложете практичните съвети на американския лектор и писател Дейл Карнеги

От Гергана Златкова

Стресът и умората лесно могат да причинят тревога и напрежение дори у най-спокойните и уравновесени хора.

Въпросът е как да се справите със ситуацията по най-добрия начин.

Практични и лесно приложими съвети по темата можете да намерите от 21 януари в новата книга на американския лектор и писател Дейл Карнеги.

Известният като "гуруто" на личностното развитие

"Как да преодоляваме тревогата и стреса" (изд. "Колибри") на известният като "гуруто" на личностното развитие акцентира върху важни аспекти от живота.

Книгата ни припомня, че щастието не се измерва с количеството на нашите притежания, а с всичко онова, което сме извлекли от срещите в живота си.

Никой проблем, твърдят авторите, не е бил преодолян посредством нерешителност и притеснение.

Затова следва да се изправим лице в лице с трудностите и да насочим яловата, деструктивна енергия на тревогата към конкретни стъпки за справяне с тях. 2dffbeea-66f3-2be4-265f-131358182078

Дейл Карнеги и неговите завети се превърнаха в институция. Едва ли има личност, чийто принос в деликатната, необятна сфера на междуличностните отношения и развитието на човешкия потенциал да е така неоспорим.

Зад марката Дейл Карнеги & Associates стоят внушителните 30 милиона продадени екземпляри.

Бестселъри като: "Как да обогатим живота си", "Общуването като път към успеха", "Как да градим пълноценни отношения", помагат на милиони хора по света да добият самоувереност и да се реализират пълноценно във всички области на живота.

Водещи

Най-четени