Приказно бягство от бетонния град 06.11 | 11:46

Chill Station Platform тази година ще се съсредоточи върху мини работилниците за разкриване на скрития артистичен потенциал на всеки човек

От Мартина Панайотова

За пети пореден път Chill Station Platform ще събере най-цветните, релаксиращи и творчески вдъхновяващи елементи от големия пъзел на бетонния град. "Hand Made/Ръчно направен” станцията отваря врати в 14 ч на 17 ноември 2013 г. в столичния клуб Mixtape 5.

Global Vision Circle и Crop Circle Project подготвят за пореден път едно изключително пространство, в което царува спокойствието, природния уют, източния цвят, вълшебния свят на сънищата и творческите работилници за преоткриване на таланти.

Посетителите на иновативното събитие, което събира в себе си елементи от културата на бъдещето имат възможност да се запознаят с над 20 артисти от BazArt, създаващи изцяло на ръка своето изкуство и показващи най-доброто, на което са способни. И, понеже ключовата дума за деня е "Handmade" (ръчно направен) организаторите са подготвили работилници, в които посетителите свободно могат да се включат, защото у всеки човек спи не един неразкрит талант, който чака да бъде деликатно събуден.

Предвидена е специална зона, в която голям екран се превръща в прозорец към природата и спокойствието - над 200 вълшебни снимки, от някои от най-добрите фотографи-пейзажисти в България, ще свържат човек и природа.

Малката зала на club Mixtape 5 ще побере форум с лекции в нестандартна обстановка, където влизаш бос, за да се пренесеш по-лесно и естествено в атмосферата на сънищата.

Веднага след лекциите, отново в B-Side, започва играта Дарплей, която развива социална и езикова компетентност, отключва усъвършенстването на толерантността и спомага за приемането на различни гледни точки. Този комуникативен метод, изграден във вид на игра развива мисленето, позволява на участващите да се учат един от друг, да обменят опит и идеи и да си помагат взаимно за разрешаването на конфликти.

В програмата е предвиден и кът за най-малките посетители. Специални аниматори ще се погрижат за децата и тяхното незабравимо изживяване в детската станция.

Водещи

Най-четени