Рекорд в бг шоубизнеса: Лили по-скъпа от Малкович 26.03 | 13:20

Примата на българската естрада пусна билети по 500 лева за бутиковия концерт в Народния театър

От iNews

ашата прима Лили Иванова удари в земята световноизвестния актьор Джон Малкович, като пусна по-скъпи билети от него за бутиковия концерт в Народния театър.

Най-високите цени за спектакъла на холивудската звезда "В самотата на памуковите полета" бяха по 400 лв., а сега певицата е решила да иска по 500 лв. на калпак и по този начин поставя рекорд в родния шоубизнес за най-скъп билет на БГ концерт.

Сметка

Билетите от 500 лв. всъщност са само 56 броя – те се намират на 3, 4 и 5 ред в партерния салон пред голямата сцена. От тях Вечната Амбър на естрадата ще изкара 28 хиляди лева. На предните и на следващите редове се продават още 57 билета по 300 лв., което ще напълни сметката й с още 17 100 лв. Досега 300 лв. бяха най-скъпите талони за вход на двата й концерта в НДК на 15 и 16 декември. За най-бедните почитатели на примата има и 15 билета по 100 лв., но те са на последния ред от двете страни на балкона. Пред тях местата са по 150 лв. и 200 лв. По две стотачки струват и седалките на последните 4 реда на партера, пише "Телеграф".

Паметник

Бутиковият концерт на Лили Иванова в Народния театър "Иван Вазов" е на 19 май, а стартът на тазгодишното й турне е на 10 май в Благоевград. До края на 2023 г. певицата ще обиколи 13 български града, в които ще изнесе 15 концерта, като по два са в София и Варна – в морската столица ще пее в началото на лятото (14 юни) и преди финала в края на есента (28 ноември). През летните месеци любимата изпълнителка ще зарадва публиката във Варна, Велико Търново, Плевен, Бургас, Созопол, Пловдив и Стара Загора. Есента ще настъпи с нова порция спиращи дъха срещи с феновете в Добрич, Враца, Хасково и Русе. Лили Иванова ще пее пред 70 000 на откриването на Паметника на обединението на Рожен на 13 юли.

По време на церемонията ще бъде издигнат най-високият български флаг на пилон от 111 метра височина. Пилонът ще вдигне българското знаме на 1430 м надморска височина. В основата ще бъде вградена капсула на времето и плоча от мрамор, изобразяваща картата на България, с послания към бъдещите поколения.

Водещи

Най-четени