Спечелете два билета за Lord of the dance във Велико Търново 13.10 | 12:02

Как - вижте на страницата на Sever.bg във Facebook

От Ралица Стоянова

Наближава уникалното танцово шоу на ирландците от Lord of the dance във Велико Търново. Един концерт не стига, за да се поберат всички желаещи да се насладят на спектакъла, затова организаторите "отпуснаха" още една вечер.

80-членната трупа ще танцува за търновци и гостите на града на 17 и 18 октомври, а Sever.bg като партньор на събитието дават възможност на читателите си да спечелят два билета за първата вечер!

За целта харесайте тяхната страница "Фейсбук"-страница и напишете защо искате да посетите този спектакъл под снимката на "лордовете" до 20 ч. в понеделник, 15 октомври.

Двама от вас ще спечелят билети за най-известното шоу в света за 17 октомври от 19 ч. в ДКС "Васил Левски" във Велико Търново. Победителите ще бъдат определени чрез томбола и оповестени на страницата на сайта във "Фейсбук".

Очаква ви наситена с емоции вечер, като освен в плен на неподражаемите ирландски ритми с лек намек за еротика има риск да останете впечатлени и от обновената 3D визия, лазери, нови декори и нова сценография на трупата Lord of the dance. 

Водещи

Най-четени