Ставреви от "Стъклен дом" тръгват на турне по морето 09.08 | 14:08

Руската семейна комедия "Сега или никога" от Валентин Красногоров е летният хит на театър "Българска армия"

От Кремена Бедерева

Ставреви от "българския сериал "Стъклен дом" тръгват на турне по морето с руската семейна комедия "Сега или никога" от Валентин Красногоров.

Актьорите Стефка Янорова и Красимир Ранков, популярни като брачна двойка от успешния тв сериал, са на сцената заедно с Ярослава Павлова и Веселин Ранков в летния хит на театър "Българска армия" (ТБА).

Двамата братя актьори са и режисьори на спектакъла, който жителите и гостите на Варна ще видят на 9 август в театър "Българан", съобщиха от столичната трупа. На 10 и 11 август са представленията във Военния клуб на Бургас, а на 12 и 13 август следват в читалището на Созопол.

От ТБА гарантират, че цената на билетите няма да надхвърля "разходка с лодка", джет или някое друго лятно забавление. Седмица по-късно – на 22 август – "Сега или никога" ще се играе в Пловдив – в Летния театър. На 23 август звездният артистичен квартет ще гостува в Разград, а на следващия ден – в Русе.

Остроумният разказ за две семейства, забъркани в рискован любовен четириъгълник, прави пиесата привлекателна и за актьорите, и за зрителите, които със сигурност ще разпознаят нещичко от себе си в нея, защото "и да си женен, и да не си женен, след 10 години ще съжаляваш", както ни напомня и опитният Красимир Ранков, отбелязват от ТБА.

Водещи

Най-четени