Стафан Данаилов се прибира до дни 08.03 | 09:14

Актьорът напълнял по време на лечението

От iNews.bg

Един от най-добрите ни актьори – Стефан Данаилов, се пребори с коварното заболяване лимфом. В момента той е в клиника във Франция, но се очаква до няколко дни да се прибере в нашата страна и да продължи лечението тук.

Данаилов вече се чувства много добре и е в ремисия, споделила съпругата му Мария пред "Монитор". Нещо повече, престоят му в Париж дал толкова добри резултати, че той дори е напълнял с цели 10 килограма, макар да се беше появила информацията, че драстично е отслабнал. Освен това изследванията му са изключително обнадеждаващи.

"Гледам да се оправям сама и не се оплаквам. Не знам подробности около лечението му. Не желая да звъня и да притеснявам докторите с разпити около диагнозата. Не обичам да се меся в лечението. Очаквам да се прибере тези дни. Чуваме се по телефона и го питам: "Как си Стефане?”, а той ми отговаря: "Добре съм”, обяснила Мария.

Актьорът замина за Франция в началото на месеца – на 2 март, заедно с националния консултант по хематология проф. Георги Михайлов, който го лекува в София. Трябвало да му бъдат направени контролни изследвания в клиниката "Сент Антоан", където специалистите похвалили работата на родните лекари. Там потвърдили също, че Данаилов е в много добра ремисия.

Водещи

Най-четени