Тези странни издължени черепи не са човешки (ВИДЕО) 11.02 | 17:30

Научете тайната на останките, открити в Перу

От iNews.bg

Последните години хиляди доста странни хуманоидни черепи бяха открити из цялата планета. Полуостров Паракас в Перу обаче се отличи като мястото с най-голяма концентрация на такива.

Отначало учените изложиха теория, че странно уължените черепи са претърпели деформация, в следствие от някаква културна традиция на древните племена. Последните научни тестове обаче показват нещо друго – останките изобщо не са човешки, писа Тhemindunleashed.org.

Черепите са до 25% по-големи от човешките и доста по-обемни: размери, които, според учените, не биха могли да се постигнат в следствие на каквато и да е умишлена силова напеса.

Според най-новата теория, древни ръкописи са разказвали за "хибридни същества", които населявали Земята преди хиляди години.

1189770

Съществуват даже някои древни индиански легенди, които твърдят, че тези същества са населявали Америка дори преди самите коренни жители на континента. В интерес на истината даже има една древна приказка разказваща за война между едно индианско племе и огромни червенокоси канибали. Някои от откритите черепи са именно с червена коса.

Библията пък ги описва като "Нефилими"- синове на ангели и хора – и по начина, по който се говори за тях, би могло да се каже, че те са били съвсем, съвсем реални.

Археологът Брайън Фостър, който открива черепите в Перу, е един от най-запалените изследователи по темата,.

В следващото видео ще видите как той обяснява разликите между издължените черепи и нормалните човешки.

Водещи

Най-четени