Трагедия: членовете на „Тоника“ плачат за Гого в ефир 10.01 | 12:32

Какво споделиха Стефан Диомов и Тони Димитрова за починалия си колега

От Мартина Панайотова

"Боже мой, какъв щурак беше този Гого", възкликна от болка певецът Стефан Диомов в студиото на "На кафе" тази сутрин.

Членът на "Тоника" и "Тоника СВ" бе потърсен по телефона във връзка със смъртта на Георги Найденов – Гого, който издъхна тази сутрин в дома си.

"Гого беше професионалист до мозъка на костите си. Той вярваше изключително силно във всичко, което правеше. Никога не се предаваше. Беше истински мъжкар", спомни си музикантът за своя колега.

"Гого имаше страхотно чувство за хумор – около него винаги бе весело, беше същинско удоволствие", разказа още той.

Надявам се хората да го помнят още дълго, да не го забравят никога. Сигурен съм в това", завърши Диомов.

Особено емоционално посрещна новина Тони Димитрова. Певицата не можа да сдържи сълзите си в студиото на "Усещане за жена" по TV7.

Тони, която всъщност днес има рожден ден и бе наумила да празнува научи за трагичната вест преди участието си в предаването, докато бе в гримьорната, което провокира горещите й сълзи.

"Рожденият ми ден няма да е празник. Ще се видя с Любо Нейков и Виктор Калев. Искам да видя детето на Любо, но той също няма да празнува, защото брат му почина", сподели певицата.

Тя разказа как се е запознала с Гого и Ева през 1995 година по време на музикален конкурс. Той ме анонсираще като "любимата ми Антоанета". Беше човек за обичане", разказа през сълзи Тони Димитрова.

Водещи

Най-четени