Христо Гърбов празнува рожден ден на сцената на "Комиците" 24.09 | 12:30

Актьорът чукна 57 години

От Пламена Вълчева

Актьорът Христо Гърбов отпразнува 57-ия си рожден ден на сцената на "Комиците”, пише в. "Монитор".

"Тази година не вдигнах шумен купон, защото съм на работа. Но какво по-хубаво от това да празнуваш с колеги? С "Комиците” снимаме нови епизоди и цял ден съм на сцената”, коментира Христо Гърбов.

У дома Гърбов отбелязал повода със скромно тържество за най-близките си. Той вече не се вълнувал от подаръците, но пък никога не отказвал. И все пак за него на първо място е здравето, както и доброто настроение. 

Актьорът все още помни изненадата, която му спретнали колегите от "Комиците” преди време. Христо може да се похвали, че е единственият българин, на когото лично Глен Хюз му е пял Happy Birthday to You.

"Човек трябва да остарява с достойнство. Възрастта не е хубаво нещо и си е тъжна констатация, общо взето. Но страшно искам да благодаря на Любо Нейков. По случай 50-ия ми юбилей той покани световни и български знаменитости, които пяха в моя чест. Глен Хюз подходи адски сърдечно към цялото това събитие. И после, когато отидохме на вечеря, каза: "Аз, като станах на 50, плаках." Тогава си помислих: "Все пак съм пò мъж и няма да плача." 

Водещи

Най-четени