$ 10 млн. за нощ с Кардашиян дава саудитски принц на Кание Уест 07.06 | 17:23

Артистичнатата звездна двойка не е реагирала досега на изказването му

От iNews.bg

Саудитският принц Мохамед бин Салман предложи 10 милиона долара на Кание Уест, за да прекара една нощ със съпругата му Ким Кардашиян, съобщава World News Daily Report. "Не проявявам никакъв интерес нито към неговата музика, нито към облеклото му", каза принц Мохамед по време на пресконференция. "Но жена му... Тя е безценно съкровище, което е невъзможно да бъде оценено по достойнство. С удоволствие бих платил 10 милиона долара или по-голяма сума само за една нощ, прекарана с нея."

Доколкото е известно, до момента нито Ким, нито Кание са реагирали официално или неофициално на това изказване на принца. Очевидно никой не е обяснил на саудитското величие, че в САЩ жените не се продават, а са свободни и сами решават с кого да спят, коментират светските издания. 

Мохамед бин Салман вероятно е научил за финансовите затруднения на Кание Уест, които той обяви по-рано в социалните мрежи. Преди време рапърът написа, че е натрупал дългове за 53 милиона долара и попита създателят на "Фейсбук" Марк Зукърбърг за заем от 1 милиард долара.

Бракът на двойката, според таблоидите, през последните няколко месеца е в криза и е пред разпад. До голяма степен причина за това са туитовете на Кание за влошеното му финансово положение. Очевидно Ким е била неподготвена към такова публично унижение.

Водещи

Най-четени