10 стилни грешки, които всеки мъж допуска 30.11 | 11:51

Важното е, че са поправими

От iNews.bg

Не са много мъжете, които разбират от мода, интересуват се от тендециите и съвсем съзнателно внимават как и какво обличат, как и какво комбинират и дали са в час с новите модни течения. Повече мъже обаче, независимо какви са, искат да изглеждат добре и по свой начин се стараят откъм стил.

Да, но независимо какъв мъж сте, независимо какво образование имате, къде сте роден и с какво се занимавате, най-вероятно допускате поне една от следващите 10 стилни грешки. Вижте кои са те и как да ги избягвате.

1. Навиването на ръкавите на ризата

Обикновено просто нагърчваме ръкавите докато стигнат лакътя или ги навиваме по най-тъпия начин. Съветваме ви да опитате нов метод. Навийте ръкава си само веднъж, като изтеглите края му малко над лакътя. Навийте втори път в същата посока като не закривате изцяло края на ръкава. Това е бърз и хитър начин да "запретнете" така ръкави, че хем да ви е удобно, хем да не ги намачкате прекалено.

2. Точен размер дънки

Повечето мъже носим твърде широки дънки, а има такива, които се мъчат с прекалено тесни. Как да разберете дали дънките, които пробвате, са ви добре като размер? Вкарайте два пръста между талията и тялото ви. Ако го правите лесно и пръстите ви се побират точно, значи сте попаднали на перфектния за вас чифт. Не забравяйте, че жените обожават да гледат мъжки задници, а в точните джинси задниците ни изглеждат най-добре.

Можете да видите кои са всички най-популярни 10 стилни мъжки грешки в Div.bg.

Водещи

Най-четени