"H.M.S.U. Kласика" на On! Fest 14.09 | 15:04

Във втория ден от фестивала ще се изявят диджеите от H.M.S.U. и Mirizma

От Елена Кирилова

Третото издание на партито "H.M.S.U. Класика" ще се състои по време на втората вечер на предстоящия ON! Fest, съобщават организаторите.

На 17 септември в Интер експо център ни очакват не само специалните гости Roni Size, DJ Fresh и Borgore, но и редица имена от българската дръм енд бейс сцена.

Втората фестивална вечер ще започне и ще завърши с родни артисти, като началото е обявено за 21.30 ч., когато първи на сцената ще се качат дъбстеп ветеранът и основна движеща фигура в лейбълите H.M.S.U. и Mirizma, Exo, както и нежната дама в лицето на Fortunah.

След тях обстановката ще нажежи добре познатият с богатите си хип-хоп, рега, рага и денсхол смесици, JamezBongg. В неговия сет ще се включи и MC Pappa Rhytm.

В 23.45 всички ще посрещнат първия хедлайнер на вечерта – Borgore, а час и половина по-късно ще се изяви DJ Fresh, последван от Roni Size.

За най-неуморните партито ще продължи до сутринта, като веднага след участието на чуждестранните гости на сцената ще се качи втората движеща сила зад H.M.S.U. – Konspirator. Той ще се изяви заедно с колегата си Mocks, с когото са подготвили сет с тежки бас линии, рага вокали и разчупени бийтове.

В ранните часове Ogonek ще бъде готов да разбуди всички. След него Targy ще се включи в купона, а за финал ще остане сетът на acidtrip, както винаги с позитивен рага-джънгъл.

Водещи

Най-четени