Александър Везенков се събра с гаджето си Николета Елефтериаду в Града на любовта 12.08 | 13:30

Българинът подкрепи приятелката си, която е част от гръцкия национален отбор по водна топка

От iNews.bg

Баскетболната звезда Александър Везенков се събра с гаджето си Николета Елефтериаду в Града на любовта Париж. Българинът подкрепи приятелката си, която е част от гръцкия национален отбор по водна топка.

Тимът спечели мача си за престижното седмо място, а Везенков бурно аплодира любимата си от трибуните, пише "България Днес".

След успеха двамата се награбиха и се разцелуваха страстно, а звездата

на баскетболния "Олимпиакос" се обясни в любов. "Толкова съм горд с постиженията ти, но още по-горд съм от това какъв прекрасен човек си", каза Саша на любимата си.

Двамата с Никол успяха да се разходят из френската столица, но приятелката на българина все пак остана в олимпийското село заедно с отбора си.

Везенков прекара около 10 дни в Париж. Той изгледа няколко мача от баскетболния турнир при мъжете, където шампиони за пореден път станаха САЩ. През миналия сезон Саша игра срещу голяма част от звездите в американския отбор като играч на "Сакраменто Кингс". В крайна сметка българинът не получи достатъчно шансове за изява и избра да се завърне в Европа. Правата на звездата се държаха от "Торонто Рапърс", но Везенков реши да прекрати договора си и да заиграе отново в "Олимпиакос", където бе посрещнат като бог.

Една от причините за завръщането на българина в Гърция е именно приятелката му Никол.

През последните месеци двамата поддържаха основно телефонна любов, като красавицата веднъж гостува на баскетболиста в САЩ. Сега те ще заживеят заедно в Атина и разстоянието вече няма да е пречка за любовта им.

Везенков и Никол са заедно от около три години и се запознават именно в гръцката столица. Елефтериаду също звезда в "Олимпиакос", но в женския отбор по водна топка. За нея и Caшa предстои кратка почивка, след която се завръщат на работа.

Водещи