“Вълкът от Уолстрийт” става сериал 20.08 | 07:10

Очаква се ситкомът да има грандиозен успех

От Беатрис Николoва

Номинираният за "Оскар" филм "Вълкът от Уолстрийт” ще се превърне в сериал. Брокерът зад филма ще разкаже историите си за ексцесиите на фондовата борда и на телевизионния екран.

Джордан Белфорт, по чиито мемоари беше заснет филмът на Мартин Скорсезе, обединява усилията си с режисьора на "Час пик" Брет Ратнър за нов сериал, разказващ за финансистите в Ню Йорк през 80-те години на миналия век, съобщава Contactmusic. Именно бившият брокер ще бъде един от сценаристите.

"Идеята бе да създадем сериал за този период с наистина интересни герои и така моят мениджър разказа идеята на Брет Ратнър, който се влюби в нея.", разказва Белфорт.

Предприемачът Джеймс Пекър, който финансира сериала коментира пред онлайн изданието, че очаква ситкомът да има сериозен успех.

"Уважавам Джордан заради неговата упоритост. Подобно на много други той е човек, който е допуснал много грешки, но не се крие. Джордан работи усилено, за да изгради новата си кариера и това приключение е важна част от неговото пътуване.", заявява австралиецът.

 

 

Водещи