„Двама мъже и половина“ продължава с Аштън Къчър 14.05 | 09:41

И в десетия сезон на ситкома ще играе Аштън, вдигат му заплатата

От Олга Андреева

Година, след като замени Чарли Шийн в "Двама мъже и половина", Аштън Къчър получи най-голямото признание, че се е справил добре с нелеката задача.

Актьорът е преподновил договора си с продуцентите на ситкома и ще участва и в следващия, десети сезон.

Въпреки скептицизма, с който беше прието решението именно Къчър да замени уволнения миналата година Шийн, заради скандал с продуцентите му, актьорът се справи учудващо добре и най-вече рейтингите говорят, че и публиката го е харесала.

Първия епизод с него в ролята му на Уолдън Шмит беше гледан от рекордните близо 29 милиона зрители, припомня BBC. Макар впоследствие зрителският интерес да спадна на около 15 милиона души, той пак беше с 13% по-висок спрямо предишния сезон, така че решението Аштън да бъде задържан не е учудващо.

Бившият партньор на Деми Мур ще получи и увеличение в заплатата си – от 700 000 долара ще взима 725 000 долара на епизод (или 16 милиона долара на сезон), съобщи Hollywood Reporter.

Джон Крайър, който играе Алън Харпър и е част от шоуто от самото му начало, получава малко по-малко от Аштън, а "половината мъж" Джейк, Ангъс Джоунс, взима половината на парите на Аштън. Все пак и Ангъс, и Алън, ще получат сходно увеличение във възнаграждението си.

Когато се появи в сериала миналата година Аштън влезе в ролята на милиардера с разбито сърце Уолдън, който купува къщата на Чарли, пометен от мотриса в парижкото метро.

Освен че ще продължи да се изявява в ситкома, Аштън ще се превъплъти и в ролята на покойния Стив Джобс в биографичен филм за него. 

Водещи

Най-четени