"Избори" нахлуват в Къщата на VIP Brother 10.11 | 15:23

Двама съквартиранти ще си тръгнат

От Цанка Донкова

Наближава денят, когато най-голямата тайна на шоуто VIP Brother 2013 ще бъде разкрита. На 16 ноември ще стане ясно името на победителя в риалитито. Но преди този заветен ден ни очакват още няколко изненади.

В понеделник двама участници ще напуснат завинаги шоуто, а в сряда, те ще бъдат последвани от следващите двама, получили по-малка зрителска подкрепа.

Само един от петимата Номинирани ще намери своето място сред финалистите в края на сезона. През последната седмица застрашените Съквартиранти ще трябва доста да се потрудят, за да докажат, че именно те заслужават да бъдат сред победителите.

Една от поредните изненади в шоуто е, че Съквартирантите ще се сдобият със свой Министър-председател. Така последната номинационна игра за участниците ще се нарича "Избори". Кандидати за поста ще бъдат номинираните Ваня, Мира, Ирина, Лияна и Стойко.

Подобно на реалния живот всеки от участниците ще проведе собствена PR кампания, да изработи рекламни материали, както и да заснеме предизборно видео.

Предстои да разберем кого съквартирантите ще изберат за свой Министър-председател.

Защитници на съквартирантите в live студиото ще бъдат - известната естрадната певица Тони Димитрова, която ще подкрепи Стойко Сакалиев, д-р Енчев в защита на Ваня Червенкова, радиоводещата Ива Дойчинова за Ирина Флорин и фолк изпълнителят Константин от страна на Лияна.

Водещи

Най-четени