"Костенурките нинджа" е №1 сред българската публика 03.09 | 10:18

Вижте още кои филми се нареждат след тях

От Пламена Вълчева

Вече десет дни "Костенурките нинджа", който разказва историята за Леонардо, Рафаел, Микеланджело, Донатело и техният учител Сплинтър продължава да бъде най-гледаната на 3D по родните киносалони. За това време филмът е гледан от общо 52 839 зрители и е събрал 490 705 лева от билетите им.

Комедията "Нека сме ченгета" продължава да е на втора позиция и след този уикенд. Историята, в която са замесени двама приятели, истински мафиоти и Нина Добрев, е гледана вече от 30 880 зрители и има 244 193 лева от билетите им за десетте дни на екраните у нас.

На трето място сред най-гледаните филми е "Люси". Екшънът е на Люк Бесон със Скарлет Йохансон, Морган Фрийман, а действието започва в Тайпе и завършва в Париж.

Под номер 4 е "Пазители на Галактиката". Екшънът е създаден по комикса на Marvel, в който пореден героичен екип спасява Вселената.

Пети по ред е "Град на греха: Жена, за която да убиваш". Разделеният на четири части екшън e на Франк Милър - "Жена, за която да убиваш", "Просто още една съботна вечер", "Огромната загуба" и "Дългата лоша нощ". В него играят Джош Бролин, Брус Уилис, Мики Рурк, Джоузеф Гордън-Левит, Джесика Алба.

На шеста позиция е "Херкулес". Триизмерният екшън за митичния герой, "забъркан" в "Тракийски войни" в едноименния комикс на Marvel, в който се показва борбата на Котис за завладяването на цяла Тракия и превръщането й в едно царство. 

"На един черпак разстояние" е на седма позиция в топ 10. Драмата на Ласе Халстрьом разказва за мадам Малори и нейният класически френски ресторант "Le Saule Pleureur" и семейство Кадам и техният индийски ресторант "Мезон Мумбай".

На осма позиция е анимацията "Как да дресираш дракон 2". Девета позиция е за "Непобедимите 3". Изпълненият с много познати лица и български пейзажи щатски екшън е вече 17 дни на екран у нас. "В окото на бурята" е на десета позиция. Разказът за група "ловци на торнадо", попаднали по пътя на наистина огромна буря, е вече 17 дни на екраните и има 18 152 зрители и 140 309 лева от билетите им. 

Водещи

Най-четени