"Непобедимите" взривиха Варна 22.08 | 11:31

Сталоун и компания се вихрят из варненския порт

От Кремена Бедерева

Снимките на "Непобедимите 3" у нас са в разгара си. Цяла плеяда холивудски звезди са във Варна, за да заснемат третата част на екшън филма.

Силвестър Сталоун, Долф Лундгрен, Джейсън Стейтъм и Уесли Снайпс вече са на родна земя, че дори и успяха да се нарадват на черноморските ни води.

Снимките стартираха на корабостроителницата, като сега екшън сцените продължават до пристанището в морската ни столица. Там холивудските актьори взривяват наред.

И докато звездите работят, помощна лодка с наши водолази охранява и бди за сигурността на каскадьори и актьори от екшъна, разкрива в. "Стандарт".

"Сомалийските" лодки се гонят по вода с 35-40 възела, които се равняват на 50-60 км/ч. и има риск човек или камера да изпадне от борда. Тогава обучените водолази се хвърлят в морето да спасяват техника и хора.

"Харесвам много локацията на пристанището във Варна, което е много подходящо за снимките. Снимаме с хеликоптер – голям екшън с голям бюджет", разкрива холивудският продуцент и собственик на "Ню имидж" Ави Лернер, който се срещна с кмета Иван Портних.

"Непобедимите" 3 се очаква да излезе на голям екран следващия август. Режисьор на лентата ще е Патрик Хюз. В нея ще участват още Арнолд Шварценегер, Мики Рурк, Харисън Форд, Мила Йовович и шампионката по свободни бойни изкуства Ронда Роузи.

Водещи

Най-четени