"Нощ на китарите" омагьоса Разлог 26.08 | 13:19

Под светлините на лагерен огън и факли публиката пя популярни рок парчета

От Олга Андреева

Събитието "Нощ на китарите" събра много почитатели на хубавата музика от няколко поколения през миналата нощ в Разлог.

Точно в 19 часа и 30 минути в централния градски парк на Разлог "думата" взеха китарите. Професионалисти и любители започнаха да изпълняват популярни парчета, а публиката цяла нощ припява с тях. Редуваха се парчета на велики рок банди, както и на наши известни музиканти.

Искрен Пецов също се качи на сцената и осигури на присъстващите латино настроение. Той изсвири няколко парчета от последния си албум "iCKPEH" и любимите парчета на публиката от годините с "Латинопартизани", съобщават от пресцентъра на общината.

Китареното шоу покори зрителите, които си пожелаха повече такива летни вечери. Под светлините на цветни прожектори, лагерен огън и факли публиката се пренесе в света на музиката. Чуха се "Wish you were here” на Pink Floyd, "Knockin' on Heaven's Door” на Guns N' Roses, парчета на Metallica, "Две следи”, "Бягство”, "Елмаз и стъкло”.

12 огнени фенера пък полетяха в небето над Разлог като символ на месеците в годината. Всички пяха, танцуваха и дори написаха свои желания, които забиха с пирон и чук на "Дънера на желанията". Едно от тях гласеше: "Аз съм баба Радка, искам да съм здрава и да дойда пак".

Водещи

Най-четени