"Отчаяни съпруги" става филм? 13.01 | 11:26

Марк Чери намекна за такова развитие, сравнявайки сериала със „Сексът и градът“

От Олга Андреева

Въпреки слуховете за спорове сред актьорите в "Отчаяни съпруги", има възможност известният сериал да последва съдбата на "Сексът и градът" и да се сдобие с филмова версия, съобщи сп. Hello.

Това стана ясно в рамките на дискусионен панел с част от актьорския състав, състоял се в Калифорния, като част от турнето, целящо да промотира последния, осми сезон от сериала.

Ева Лонгория и Рикардо Антонио Чавира, който играе екранния ѝ съпруг Карлос, показаха, че са особено привързани един към друг и отговориха откровено на въпросите на журналистите.

Актьорите говориха предимно за героите си и личните им драми, докато създателят Марк Чери засегна въпроса, чийто отговор очакват с нетърпение всички фенове на сериала, а именно - ще има ли филм.

Марк спомена, че е обсъдил тази възможност със създателя на "Сексът и градът" Майкъл Патрик Кинг и сравни двата сериала.

"Сексът и градът" направиха само 69 епизода. Предимство при тях беше, че не бяха навлезли истински в дебрите на героите си.

След осем години, мисля, че ние приключихме. И съм доволен. Не е нещо лошо. Чувствам се много доволен от резултата. И единственото, което ще кажа е, че няма да пратя тези момичета в Дубай", заяви многозначително Марк Чери. И отказа да намекне по какъвто и да било начин какъв ще бъде финалът за героите на "Уистерия лейн".

Водещи

Най-четени