"Паяците" не пожалиха и Кичка Бодурова 10.08 | 15:41

Певицата твърди, че на два пъти вдигат колата ѝ без причина

От Цанка Донкова

"Паяците" не пожалиха и Кичка Бодурова. Колата на певицата на два пъти е била прибирана и Бодурова е трябвало да плати, за да прибере колата си. Според нея обаче тя не е била в нарушение. Първият път бил точно преди да влезе в "Музикална академия" миналата година, съобщава в. "24 часа".

Тогава тя отложила и важна среща в Бургас, защото трябвало да търси автомобила си, а не успяла да подаде жалба, заради ангажимента ѝ в риалитито. Освен нейната кола обаче, "жертва" на паяците бил и автомобилът на адвоката ѝ. Паркирали били на площ с малко пръст, но без трева.

"Открихме ги и платихме над 120 лв. за двете. На документа пише, че сме спрели на тревна площ, а то нямаше стръкче трева - само прахоляк и без знак. В полицията ни казаха, че това било работа на общината", разказа Бодурова.

Преди няколко дни тя спряла пред блока, в който има жилище в Слънчев бряг. На улицата пак нямало никакъв знак, твърди певицата. Този път в акта пишело, че е спряла на кръстовище. "При условие че бях на повече от 5 м от него. Как може? Платих пак 64 лв. Дават ти една бележка и ти казват: "Ние не знаем нищо." Нито съм говорила с някого, нито съм видяла снимки на колата. Снощи пред очите ми вдигнаха над 10 коли. Гонят туристите от страната и унищожават българския туризъм", възмущава се певицата. Тя подала жалба в община Несебър. Служителите казали, че имало много такива оплаквания всеки ден.

Кичка Бодурова отказа да коментира слуховете, че наесен влиза в новия сезон на VIP Brother. Продуцентите на риалитито наистина са водили разговори с нея, но какво е решила певицата, все още не е ясно.

Водещи