„Ритон” издирва автори на хитове 03.05 | 14:53

Одобрените ще бъдат включени в юбилейния албум на Катя и Здравко по повод 40-годишнинат им на сцената през 2017-а

От Ани Романова

Катя и Здравко от "Ритон” предприеха поредната си интересна инициатива. Вдъхновени от всенародната любов, която се изля върху тях на концерта им "Ритон в ритъма латино” в началото на април, певците решиха да предоставят възможност на своите фенове да бъдат част от новия им албум.

Плановете на музикалното семейство са той да бъде пуснат в продажба следващата година около честванията им за 40 години на сцената. Катя и Здравко вече събират текстове, които да превърнат в хитове.

"Идеята да направим съпричастни нашите фенове към този проект ни дойде спонтанно. Това вече сме го правили преди години. Наш познат се сети за свой приятел от Перник – учителя по музика Дарин Бърнев. Каза ни, че е написал две песни, които биха ни паснали идеално. Така и стана, записахме "Шепа карти” и "Купете сърцата ни”, които влязоха в албума ни "Болка от любов” през 1998-а година. Сега със Здравко отново решихме да дадем шанс на талантливи млади композитори и текстописци от цялата страна”, разказа Катя пред iNwes.bg.

Най-четени