"Розовият свят" на Лео Бианки 04.03 | 09:37

Познатият ни кулинарен италианец в интервю за iNews

От Надежда Стоянова

Някогашният екранен кулинар Лео Бианки скоро планира отново да се завърне на малкия екран, само че този път с музикално предложение в компанията на своя приятел и колега рапърът Играта. Заедно с това италианецът се е захванал с реализирането на няколко музикални проекта, като междувременно успява да движи успешен бизнес.

Като оставим обаче всички професионални ангажименти и постижения, трябва да отбележим, че най-голямото щастие в живота му вече са двете хлапета, с които се сдоби през есента. След години опити той и любимата му Лучия най-накрая станаха родители.

Какво още разказа Лео пред iNews за сладката умора от бащинството, смисъла на живота, благотворителността и музикалните и телевизионни амбиции, разберете от самия него.

- Здравей, Лео! Какво правят бебетата?

- Много хубав стана животът ми с тях – вече има истински смисъл, имам за какво да мисля постоянно и всеки миг е много щастлив, защото виждам как се променят тези хлапета. Голямо щастие! Пожелавам на всички да изживеят това, което изживявам аз в момента. Чукам на дърво все така да ми върви във всичко.

- Изморен ли си?

- Не е лесно, но в същото време го правиш с удоволствие. Вярно е, че се спи по-малко, трябват повечко нерви понякога, за да ги възпитаваш, както родителите ти са направили с теб.

- Твоят приятел Део помага ли?

- Скоро с Марианчето ще идват на гости. Двамата в момента се движат много добре. Просто уникална двойка, много се обичат и дано и те скоро да си направят едно шоколадово бонбонче. Не казвам, че е пораснал, но както знаем той се е променил и просто ще бъде перфектният татко, когато дойде и неговото време. Ще му дам и аз някои съвети, ако се наложи.

1208379

- Намирам те на благотворителна инициатива на SOS Детски селища. Защо точно тази кауза?

- Защото става въпрос за деца. Факт е, че това не е първото благотворително нещо, което правим с Део. Двамата се включваме и в различни инициативи. Моята слабост обаче са децата и старите хора, така че го правим със сърцата си. Бог ги гледа тези работи и ако можем, нека помагаме, без да очакваме нещо в замяна.

- Всъщност вие и преди сте участвали в инициативи, но не се говори толкова…

- Аз споменах след Big Brother, че не е много хубаво да се говори. Това е в сърцето, така че трябва да се прави възможно по-скромно. Покрай този Big Brother станаха малко скандали, защото исках да дам на Боби, заради който Златка Димитрова влезе. В крайна сметка не му дадох, защото той не ги искаше и парите отидоха при друг човек, но с Лучия решихме да го запазим в тайна.

Мислим, че е най-добре да се прави анонимно. Същото беше и когато отидох в приюта за кучета в Долни Богров – казах, че искам да давам пари, но да не се знае за това. Ние сме хора, които трябва да помагат повече от другите.

- А за музиката какво ще ми кажеш?

- Музиката е много добре. С Део, Рафи и Играта скоро трябва да излезе "4D 2". Имаме готова с Део и една песен, която се казва "Розов свят”. Имаме вече спонсори и скоро ще снимаме клип.

Освен това на 26 февруари бях в студиото на Графа, за да снимам мой клип за децата – сингъл на български, който се казва "За вас”. Направихме и още една песен с Део заедно с Даниеле Вито. Това е голям италиански артист, който участва в различни риалитита. И с Играта имаме готов хит за лятото.

- Приятелите ти не могат да си те поделят…

- Много неща има. Дано всичките ги изкараме тази година, ще направим всичко възможно.

- А нещо в телевизията няма ли да направиш?

- Да, имам един общ проект с Играта в една телевизия. Даже вече се знае името на предаването – "Две черни овце”. Намерихме партньори и телевизията ни подкрепя на 100%. Надяваме се през март да тръгне. Пак е музикално. Оставих готвенето малко в ресторанта и се занимавам повече с музика, но това ми идва отвътре.

Водещи

Най-четени