"Сватбен обет" и малко романтика за Свети Валентин 14.02 | 17:49

Рейчъл Макадамс и Чанинг Тейтъм влизат в ролята на безумно влюбена двойка

От iNews.bg

Ако и вие се чудите как да изненадате половинката си тази вечер, може би просто трябва да заложите на сигурното – голям екран и романтичен филм.

По кината вече вървят предпремиерните прожекции на романтичната драма "Сватбен обет" на режисьора Майкъл Съси.

Лентата разказва историята на безумно влюбените един в друг Лео (Чанинг Тейтъм) и Пейдж (Рейчъл Макадамс), които спокойно можем да наречем чудесен "любовен тандем" за Свети Валентин.

В една зимна нощ щастливото семейство претърпява автомобилен инцидент, който преобръща напълно живота и на двамата.

Лео бързо се съвзема от шока, но открива, че Пейдж е загубила част от паметта си и помни единствено живота си преди той да се появи в него.

А докато Лео се измъчва в опитите си да разбере как да си върне старата Пейдж, тя упорито бяга от него, флиртува с бившия си годеник и се връща при родителите си, с които не е говорила от години.

Въпреки трудностите, младият съпруг решава, че ще направи всичко, за да накара любимата си да се влюби отново в него, защото нейната памет отказва да се завърне.

Той се изправя срещу собствените си страхове и срещу един баща, който е готов на подлост, единствено, за да го откъсне от живота на дъщеря си.

"Сватбен обет" е романтична приказка, която ще ви срещне с известни актьори, но няма да ви зарадва с непознат до момента сюжет.

Все пак трябва да подчертаем, че филмът е създаден по действителен случай, което го прави една идея по-интересен. Официалната премиера на лентата у нас е на 17 февруари.

Водещи

Най-четени