"Хванаха" френския президент натясно, с любовница 10.01 | 10:52

Светското списание твърди, че Франсоа Оланд и актрисата Жули Гайе имат връзка

От Кремена Бедерева

Светското списание "Клоузър" твърди, че френският президент Франсоа Оланд и актрисата Жули Гайе имат връзка, съобщи AFP.

Франсоа Оланд разглежда възможностите за "съдебни последствия" след разкритието. Статията от 7 страници със снимки е включена в днешния брой. Към 23 ч. вчера списанието обяви на сайта си специалното издание, "което ще разкрие в седем страници връзката между държавния глава и актрисата".

Представена беше и затъмнената първа страница, на която се разпознава силуетът на президента и началото на заглавието "Любовта... ".

Около Нова година държавният глава, с каска на главата, отива със скутер при актрисата в апартамента й, където президентът често прекарва нощта, пише "Клоузър". Изненадващи снимки, които поставят и въпроса за сигурността на президента. Държавният глава е придружен само от един бодигард, който пази тайната за срещите му с актрисата и им носи дори кроасани!

Официално спътница в живота на Франсоа Оланд е журналистката Валери Трирвильор. Преди това той живя дълго с бившата кандидатка за президент Сеголен Роаял, от която има четири деца. Жули Гайе е на 41 години. Сред филмите, в които е участвала, са "Хартиени души", "Моят най-добър приятел", припомня БТА.

В края на март 2013 г. тя подаде жалба в прокуратурата, за да бъдат идентифицирани авторите на слух, разпространен в интернет, според който има връзка с Франсоа Оланд. През 2012 г. актрисата участва в клип от кампанията на Франсоа Оланд, в който казва, че кандидат- президентът е "скромен", "страхотен", "вслушващ се в чуждите думи".

Водещи

Най-четени